Grupul de Investigatii Politice publica un document care demonstreaza ca in 3 ani de activitate ANI nu a prins pe nimeni

ANI nu a prins pe nimeni in 3 ani de activitate

Grupul de Investigatii Politice publica un document care demonstreaza ca, de la infiintarea sa in 2008, Agentia Nationala de Integritate nu a prins pe nimeni.

Presedintele Grupul de Investigatii Politice este Mugur Ciuvica.

Potrivit site-ului oficial al ANI („Hotărâri definitive și irevocabile ale instanțelor de judecată”), la 3 ani de la înființare, rezultatele Agenției sînt următoarele:

  • 0 (ZERO) hotărîri definitive favorabile ANI în dosare de confiscare a averii referitoare la primari de municipii și demnitari.
  • 0 (ZERO) hotărîri definitive favorabile ANI în dosare de incompatibilitate referitoare la primari de municipii și demnitari.
  • 0 (ZERO) hotărîri definitive favorabile ANI în dosare de conflict de interese referitoare la primari de municipii și demnitari.

Pentru articolul integral intrati pe site-ul Grupului de Investigatii Politice

Va invit sa cititi si aici:

In atentia judecatorilor de la ICCJ – Un dosar de coruptie la nivel inalt tergiversat de 5 ani– dosarul lui Gheorghe Falca

Basescu a cerut incetarea platii arieratelor la medicamente – Urmeaza o noua criza de medicamente?

Riscul – Vania

Făcut poştă – Teo Negura

Capriciu – Rokssana

Muzica romaneasca – Intre vis si realitate

Miercurea fără cuvinte (Wordless Wednesday) – 14. Apus – Cristi Milla

miercurea fara cuvinte,,12..my tuna carpaccio with sweet and sour dill and lime dressing – Androxa

Voi cu cine dansati…? – Luna patrata

14 gânduri despre „Grupul de Investigatii Politice publica un document care demonstreaza ca in 3 ani de activitate ANI nu a prins pe nimeni

  1. In primul rand ANI a fost creata pentru Monica Macovei , va aduce-ti aminte ?Adica sa aibe aia ce conduce ca tot era ea ” la baza” procuroare . In al doilea rand a fost creata ca …” pisica ” pentru cine ar fi indraznit din randurile opozitiei sa se rasteasca la …guvern sau la presedinte.Faci gat ? Uite pisica… Ce sa prinda ANI daca ea se cantoneaza doar pe ” lucraturi ” si pe comenzi politice lipsite de fundament pe care un avocat stagiar le demonteaza inainte sa se ajunga in instanta…Ce nu stiu eu e daca in alte tari din ” fostul spatiu comunist ” exista institutii asemanatoare [ ca obiect al muncii ] cu ANI a noastra.Si eventual si ca …randament…Exista ? Stie cineva ?Parca chinezii or avea ceva in genul ANI insa EFICIENTA pana la Dumnezeu dupa cum se vede.

  2. no, cum adică n-o descoperit nimic? după îndelungi şi complicate cercetări au descoperit că Mircea Diaconu e derector la Nottara; păi pentru o asemenea investigaţie e nevoie de timp şi fonduri, nu glumă 🙂

    1. @papornitacuvorbe
      Da… asa este …. am fost nedreapta cu ANI …. ANI este curajoasa, harnica si cinstita 🙂

Lasă un comentariu