De ce vrea Theodor Paleologu la primaria Bucurestiului?

Dupa Silviu Prigoana si Theodor Paleologu s-a inscris in competitia interna PDL pentru desemnarea candidatului partidului la Primaria Capitalei.

„Ideea că un intelectual nu se poate ocupa de probleme cetăţeneşti este total greşită şi-mi propun să o infirm, a declarat vicepreşedintele PDL Teodor Paleologu”

Eu zic ca  Theodor Paleologu  vrea sa ajunga primarul Bucurestiului pentru ca ii place sa taie panglici asa cum a declarat:

“E o activitate minunată să tai panglici, îmi place grozav să tai panglici, mă pricep foarte mult la tăiat panglici, am o mare pasiune pentru panglici”

Va invit sa cititi si aici:

Ca să para că e democratie, ne inscriem mai multi – Silviu Vasile Prigoana deputat PDL

“Nu are nimeni nici un interes sa genereze panica pentru ca nu este cazul” – Acum nu este cazul si deci nimieni nu are nici un interes

Marieta se hotărăşte să plece – Vania

Voyage into my mind… – Androxa

pisica – Rokssana

Un alt soi de sondaj – O papornita cu vorbe

Usile si cheile lor…si coapsele, si sanii… – Luna patrata

Poveste de vis (44) – Teo

Nobletea spirituala pierduta POVEŞTI DE BUCUREŞTI 10 – Zina

Care sunt consecinţele cofeinei consumate în exces?- Cristi Milla

Next Post – Vlad

Un fleac, i-am crosetat – Basarica

21 de gânduri despre „De ce vrea Theodor Paleologu la primaria Bucurestiului?

  1. Mai tipul ori este nebun ori …chiar este un Agamemnon Dandanache modern .Intelectual…la primarie…haiga de!!Pai asta in trei luni ramane fara banii din buget si nu va sti pe ce i-a cheltuit !Sa ne lase in pace…sa se duca dracului de unde a venit si sa ne lase pe noi cu …doctorul nostru !

  2. Paleologu:Un vizionar care viseaza la porumbei ,cu apucaturi de copil de 14 ani .Ma mir ca nu a facut un parlelism intre Udrea si ioana d’arc ,dar nu este timpul trecut.Cred ca i-ar trebuii si un examen medical psihiatric

Lasă un comentariu