Tabloidul rus Komsomolskaia Pravda are aceleasi temeri ca si mine

Tabloidul rus Komsomolskaia Pravda are aceleasi temeri ca si mine (doar ca eu vorbesc serios si ei ironizeaza) despre furtul focoaselor de racheta petrecut in weekend in Romania, spunand ca aceasta nu e opera teroristilor, ci a hotilor de fier vechi, care ar avea ce fura si din 2018, cand se va construi scutul american antiracheta in Romania.

„Potrivit zvonurilor de la fata locului, cel mai probabil, hotii nu sunt teroristi, ci tigani care fura pe scara larga orice metal, mai ales aliaje din cupru si aluminiu (…) Daca aceste focoase se asambleaza cu sistemele de rachete „Grad” (si exista destule in lume, fabricate dupa licenta sovietica sau furate suficient de multe), atunci teroristii ar avea o arma redutabila(…)
Este insa si aici un motiv de bucurie: acum, Romania, ca una din cele mai noi membre ale NATO, poate garanta NATO ca dispune de munitii invechite si complet iesite din uz. Iar in 2018, cand romanii vor gazdui si elementele sistemului de aparare antiracheta, pentru iubitorii de metale neferoase va fi o oferta generoasa…” 

Eu am scris inca din 03. mai 2011:

Basescu a hotarat – scutul antiracheta va fi amplasat in judetul Olt, la Deveselu – Cat de necesara este amplasarea scutului antiracheta pe teritoriul Romaniei?

Din depozitele noastre de armament se fura lazi cu arme, care sunt gasite intamplator, dupa 1 an de zile, in timp ce se cautau droguri.

In unitatile de pompieri se intampla crime, furturi de arme si sinucideri.

In unitatile SRI au loc explozii.

Cine apara scutul antiracheta de hotii care fura sina de sub trenuri, trenurile cu totul, gara, tara?

Cine imi garanteaza mie ca nici un angajat roman nu o ia razna si fuge cu o parte din scutul antiracheta dupa ce omoara paznicii?

Cine imi garanteaza mie ca nu se vor gasi cativa „intreprinzatori” minoritari care sa fure o parte din scutul antiracheta ca sa il vanda la fier vechi?

Sa nu imi spuneti ca asta nu se poate intampla.

In Romania toate relele sunt posibile.

Va invit sa cititi si aici:

Sondaj CCSB – USL ar castiga in Bucuresti 59% din voturi – doar 43% dintre bucurestenii intervievati au declarat ca intentioneaza sa se prezinte la vot

Sondaj CCSB din 10-13 iulie in Bucuresti – USL ar castiga – Doar 43% dintre bucuresteni ar merge la urne daca ar avea loc alegeri locale

Lucrarea – 4 – Vania

Contraproductiv – Caius

Inocentul – 21 – Ilarie

Trafic cu Hituri (runda 75) – Teo Negura

Alexandra Stan a primit discul de platină pentru single-ul “Get Back (ASAP)” în Italia – VIDEO – Supravietuitor

Chira Chiralina 5. Mustafa-bei LECTURI – Zina

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRA!  -Vlad

Cum sa ne ferim de traznete….  -Plano 10

Papusa automata… – Luna patrata

In cautarea timpului pierdut… – George Valah

Cugetări despre critică – Cristi Milla

Cine sunt cei care au validat actuala conducere a României? – Bibliotecarul

S-a cam ingrasat udrea – Basarica

Dintre optzeci de focoase  Augustin Radeascu

Xooang choi… – Androxa

Thats all… – Androxa

Intelegere – Rokssana

E marti – Intre vis si realitate

invazia care este – Freestyler

10 gânduri despre „Tabloidul rus Komsomolskaia Pravda are aceleasi temeri ca si mine

  1. Nu vad de unde vine temerea ta. Rusii fac misto, si au si de ce. 2018 insa e departe. Nu cred ca mai apucam 🙂 Si nici macar nu imi doresc sa mai apuc sa vad al treilea mandat basescu ori primul presedinte femeie si numit udrea 🙂

    1. @Basarica
      Ei fac misto pentru ca nu isi imagineaza ca la noi CHIAR SE POATE …. chiar este posibil ca cineva , un nebun sa fure din greseala ceva din scutul ala nenorocit.
      Adica nu speri ca o sa mai traim 7 ani?! 😀
      A nu … Udrea nu … emigrez

  2. Bai frate chiar nu-ntelegeti ca nu tiganii au fost aia cu zula ?Chiar nu-ntelegeti ca a fost treaba …profesionista ? Pai tiganii nu sunt suficient de nebuni sa ” atace” un tren pazit de gabori inarmati si cat ar fi de prosti…in veacul vecilor nu vor ” salta” marfa militara…ca stiu ce-i asteapta daca este gasita [” prin mijoace specifice „] la ei.Sigur ca da …va cadea magareatza pe ei , pe tigani, si vor fi si adusi in fata ” camerelor” cativa amarasteni insa…imi pun viata ca nu ei au facut-o.Tot este biine ca am aflat ca nu era vorba despre ceva fabricat recent ci despre niste vechituri pe care le exportau pentru…reciclare.Jandarmii care au ” pazit ” trenul ar trebui exportati direct in Afganistan…sa invete ca inseamna vigilenta in situatie de lupta, caci atunci cand escortezi un tren in care ai munitie sau elementa de munitie, esti in situatie de lupta.

Lasă un comentariu