Printre hahaieli Basescu ne-a anuntat ca Romania nu intra in incapacitate de plata, a mai identificat niste vinovati si Monica Iacob Ridzi a scapat de urmarire

Nimic nou sub soare astazi.

Presedintele tarii Basescu Traian a tinut o conferinta de presa in care ne-a anuntat ca Romania nu intra in incapacitate de plata si a mai identificat niste vinovati.

Si cum vinovatii trebuia sa poarte un nume, vinovatii de astazi sunt PSD si CSM.

Primul vinovat PSD-ul

Intr-un interviu acordat ziarului  Financial Times, Basescu Traian a afirmat ca PSD este de vină pentru actuala criza economica.

Nu este nimic nou de fapt. Aceasta noua declaratie se incadreaza perfect in tactica lui Basescu Traian de a gasi vinovati pentru tot ce merge prost in tara Toti cei care nu sunt de partea lui sunt vinovati. El este perfect.
Cand era primar nu il lasa Consilul General sa faca treaba buna in Bucuresti.
A identificat rand pe rand o gramada de vinovati: pensionarii care au pensii nesimtite si nu vor sa iasa mai repede din sistem, profesorii care scot analfabeti pe banda rulanta in loc sa ii invete pe tinerii romani cum sa ajunga buni ospatari sau buni tinichigii, medicii sunt vinovati pentru ca dau diagnostice gresite, ziaristii de la presa libera pentru ca nu ii canta ode si imnuri, handicapatii sunt si ei vinovati pentru ca se incapataneaza sa traiasca, judecatorii pentru ca nu ii condamna pe “dusmanii poporului”, mogulii cei rai care vor sa fure sarea si Posta, actorii sunt vinovati pentru ca vor sa cumuleze salariul cu pensia, parlamentarii din opozite pentru ca nu voteaza asa cum vrea “El lider maximo” Parlamentul ca nu vrea sa se transforme intr-o MICA MARE ADUNARE NATINALA, etc

De fapt el este VINOVATUL PRINCIPAL.
El si nu Boc , care sigur ca are si el partea lui de vina, ca nu are coloana vertebrala bine definta, ca nu gandeste cu propriul lui creier, ca asculta orbeste de Basescu Traian, etc.

Daca cineva a uitat vreau sa va reamintesc ca Basescu Traian este de 6 ani presedintele Romaniei.

Al doilea vinovat este CSM-ul

Legat de intrarea Romaniei in Spatiul Schengen, Traian Basescu a atacat extrem de dur CSM, apreciind ca membrii sai se considera „Dumnezei” si „din dispret fata de romani” si din nepasare nu respecta anumite reglemantari, astfel incat si in raportul urmator intermediar pe justitie aceasta institutie va fi cotata negativ de autoritatile europene.

De necrezut! Deci membrii CSM isi permit sa se considere „Dumnezei”. Astia nu au aflat ca Basescu este singurul ZEUS?

„Romania va avea un raport bun pe partea tehnica, dar sunt tari care ne cupleaza de raportul pe justitie. Inima sistemului de justitie, CSM, e in situatia cea mai dificila.

Politicul a trecut legile, are o restanta insa: fac un ultim apel in special la PD-L – votul pentru cele doua cazuri aflate pe ordinea de zi trebuie sa fie in favoarea justitiei (n.red: Ridzi). Cred ca voturile s-au dat deja, daca am vorbit, am vorbit degeaba.

In CSM s-a sperat ca va fi respectata legea, in mod deosebit in privinta alegerilor. S-au facut interpretari, se pune in discutie legitimitatea unor membri CSM, cei care nu au inteles ca nu poate avea nimeni un mandat mai mult de 6 ani la CSM.

„Am primit o analiza a unor asociatii ale judecatorilor si exista o hotarare a Tribunalului Bucuresti, care invalideaza mandatul unuia dintre judecatorii care vor un al doilea mandat in CSM (n.red: Dan Lupascu). Sigur, nu e o hotarare definitiva, dar e un argument ca oricum s-ar derula lucurile, cei 3 membri care vor un al doilea mandat nu au credibilitate si acest lucru va fi marcat de CE in raportul din iulie.

Stiu ca cei din CSM sunt foarte sensibili si probabil considera ca orice declaratie este un amestec in treburile justitiei. Nu este, este obligatia mea sa veghez la buna functionare a institutiilor statului. CSM nu a functionat in mandatul trecut. In plus, nu exista niciun sistem de justitie in interiorul UE care sa fi facut atata rau unei tari cat a facut justitia din Romania romanilor. Au facut din nepasare, din credinta ca sunt Dumnezei si din dispret pentru nevoia romanilor de a trai intr-o tara in care sa fie protejati de lege.

Raportul intermediar este o solicitare expresa, pe care am facut-o dupa ce am contestat raportul din vara, sustinand ca a fost mult prea dur si se impune o reevaluare, Bulgaria nu are un astfel de raport.

Toate celelalte institutii vor fi cotate pozitiv, mai putin CSM. Este greu de inteles cum o institutie formata din judecatori face atata rau unei tari.

Avem o justitie independenta, care considera ca i se cuvine tot, dar de romani nu ii pasa. Sunt foarte multi judecatori gata sa isi faca datoria, dar in varful lor e o institutie care face mult rau Romaniei, oricant s-ar supara si doamna Pivniceru, si doamna cu sotul arestat, Costiniu, le place, nu le place, asta e.”

Si la sfarsit cateva cuvinte despre Monica Iacob Ridzi care, asa cum era „normal”a scapat de extinderea urmaririi penale si efectuarea perchezitiei electronice.

Sunt suficiente motive sa facem o noapte alba?

As vrea sa citeasca si ei: Vania, Ioan SorinCaius, Ana Usca, Cristian Lisandru, Elisa, Theodora Marinescu, Dragon, Mirela, Starea Natiunii, Supravieţuitor, Cristian Dima, Madi si Onu, Vlad Cel Groaznic, Teo Negura, AliosaCorina Cretu, Victor Ponta, Popa Teapa, Chat NoirRazvan, Gica Contra

13 gânduri despre „Printre hahaieli Basescu ne-a anuntat ca Romania nu intra in incapacitate de plata, a mai identificat niste vinovati si Monica Iacob Ridzi a scapat de urmarire

  1. E clar, in primavara Romania intra in incapacitate de plata 😀 . Pentru multi dintre vietuitorii pe plaiurile carpato-danubiano-pontice, astea sunt ultimele „sarbatori de iarna” pe care le mai prind. Strangeti mancare pentru urmatorii 10 ani, altfel lasati orice speranta cei ce v-ati nascut aici si nu aveti cum sa scapati.

    Era previzibil din ’90 ca se va ajunge aici. E un „miracol romanesc” ca a durat atat.

  2. BASESCU este SINGURUL RESPONSABIL PENTRU TOT DEZASTRUL ROMANIEI ! SI ASTA PENTRU CA EL SI-A BAGAT IMBECILITATEA SA PE PESTE TOT, INCEPAND
    CU A-L PUNE PE PITICANIA AIA SCARBOASA DE BOC PE POST DE PREMIER !!!
    APOI A INDATORAT ROMANIA INTR-UN HAL INIMAGINABIL, INCAT SI NEPOTII
    MEI VOR TREBUI SA PLATEASCA DATORIA EXTERNA PE CARE A LUAT-O SI PE CARE A FURAT-O EL SI CU GASHKA LOR DE HOTI SI TALHARI DE DRUMUL MARE!
    IL VREAU PE BASESCU LANGA CEAUSESCU !!! IL VREAU PE BASESCU LANGA CEAUSESCU !!! BASESCU E UN PORC DE CAINE, O HAHALERA, UN BETZIVAN IMPUTIT, CARE URASTE ROMANIA SI MAI ALES PE ROMANI, DUPA CE CA ROMANII I-AU DAT TOT CE A DORIT PIPOTA LUI AIA NESATIOASA, I-AU FACUT-O SI PE PUTOAREA AIA DE ELENA BASHINA EURO-PARLAMENTAR, IAR ACUM EL SE RAZBUNA TOT PE ROMANI??? ASA VA TREBUIE BAI ASTIA CARE L-ATI VOTAT, IMBECILILOR! EU NU L-AM VOTAT PE URATUL ASTA CHIOR NICIODATA, ASTA E DINTR-O FAMILIE TZIGANEASCA, DE AIA II PLAC LUI TZIGANCILE „BLONDE” PRECUM ELENA UDREA AMANTA SA DE MUUUULTA VREME !

Lasă un comentariu