Antenele si Realitatea TV fac opozitie in locul PSD si PNL zice Udrea

Elena Udrea, presedintele PD-L Bucuresti si ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a declarat ca „televiziunile lui Vintu si Voiculescu” fac opozitie in locul PSD si PNL.

„Este sansa PD-L de a arata cat este de diferit de celelalte partide. Uitati-va la partidele Opozitiei. Cat de slaba este opozitia si lipsita de solutii. In locul opozitiei, al PSD si PNL, fac opozitie televiziunile lui Vintu si Voiculescu. Poate de aceea nu au nicio sansa cei din PSD si PNL sa creasca calitatea discursului public, sa gaseasca solutii pentru Romania”

Udrea l-a atacat si pe presedintele PNL, Crin Antonescu, despre care a spus ca nu s-a facut remarcat in Parlament decat prin „chiul”.

As vrea sa aflu si parerea lor: Vania, Ioan SorinCaius, Ana Usca, Popa Teapa, Cristian Lisandru, ElisaTheodora Marinescu, Gica Contra, Dragon, Supravieţuitor, Cristian DimaStarea Natiunii, Madi si Onu, Teo NeguraMirela Pete, Chat Noir

12 gânduri despre „Antenele si Realitatea TV fac opozitie in locul PSD si PNL zice Udrea

  1. DIN PACATE OPOZITIA ESTE FOARTE SLABA,UITATI-VA IN ORICARE TARA VRETI SI VETI VEDEA CUM SE FACE OPOZITIE.La noi doar la nivel central se mai aud unele voci dar foarte slabe si pare ca intr-adevar televiziunile pot mai mult…

Lasă un comentariu