Iar ne anunta Basescu sfarsitul crizei?

Invitat joi seara  la la TVR 1 Traian Basescu a facut urmatoarele afirmatii

„Criza nu se va prelungi în România. Nu mai prididesc cerându-mi scuze faţă de economişti, dar nu se va prelungi”

„Am fost una din ţările care nu s-au jucat cu măsurile de austeritate. Românii au suferit consecinţele, dar tot românii vor culege şi roadele. O Românie stabilă, care nu va mai fi ingenuncheată de datoriile suverane”

“vom avea o probă foarte curând, legată de nevoia de împrumut pe care statul român trebuie să-l facă în jurul datei de 23, 24, 25 noiembrie – este scadent cam 1,2 miliarde pe care i-am împrumutat acum un an din sistemul bancar. În România neavând bănci româneşti este ca şi cum te-ai împrumuta la Londra”

România “va redeveni credibilă” dacă va reuşi să obţină acest credit de aproximativ un miliard de euro, “cu dobânzi sub cinci procente”.

Basescu sustine ca “România a făcut ce a trebuit în 2010” şi şi-a exprimat speranţa că măsurile de austeritate vor fi duse până la capăt şi nu vom fi afectaţi “de vârtejul acesta în care se intră ca urmare a datoriilor suverane foarte mari”.

Concluziile mele:

Asa cum ne-a obisnuit Basescu Traian a gasit si vinovatii din cauza carora Romania nu a iesit din criza inca.

VINOVATII SUNT JUDECATORII DE LA CURTEA CONSTITUTIONALA CARE AU DAT VERDICT DE NECONSTITUTIONALITATE PENTRU REDUCEREA PENSIILOR SI DIN CARE CAUZA GUVERNUL A TREBUIT SA MAREASCA TVA-UL.

Basescu Traian continua sa afirme ca Romania trebuia sa iasa din criza prin exterminarea pensionarilor.

As vrea sa stiu si parerea lor: VaniaIoan Sorin, Natasa, Plano 10, Popa Teapa, CaiusAna Usca,  Cristian Lisandru, Elisa, Orfiv, Theodora Marinescu, Dragon, Supravieţuitor, Basarica, Onu,   Teo Negura, Cristian Dima, Cititor Stirute, Alianta Dreptei, Roxana, FalviusBibliotecarul, Victor Ponta, Corina Cretu, Dan Voiculescu, Oana Niculescu MizilAlex Mazilu, Motanul Filozof Mirela Pete, AliosaLink-PingStarea Natiunii,

14 gânduri despre „Iar ne anunta Basescu sfarsitul crizei?

  1. Nu cred că este vorba despre sfârşitul crizei (poate prin decesul naţional) în sensul de normalizare a situaţiei ca înainte de criză, în 2008, cred că este vorba că noi toţi ne-am obişnuit cu situaţia atât de mult încât considerăm că aceasta este noua normalitate.

  2. Pingback: Frank&Stein «
    1. @ Tanya,
      Din păcate mai sunt mulți, foarte mulți care il cred ! Are omul ăsta un talent deosebit de a se face crezut de crema societății civile,in mod deosebit de maneliști și de lichele .

Lasă un comentariu