Basescu este pesimist si nu renunta la Anastase

Asa cum era de asteptat, Basescu Traian nu renunta la HOATA Anastase.

Adriean Videanu a declarat  dupa intalnirea avuta la Palatul Cotroceni  ca Basescu s-a declarat pesimist in legatura cu faptul ca liderii Opozitiei vor intelege sa slujeasca interesului national.

„Opozitia trebuie sa inteleaga ca are si responsabilitati fata de tara. Nu cerem nimic opozitiei decat sa renunte in a mai bloca activitatea Parlamentului Romaniei. Ii anunt pe romani ca PD-L si partenerii din coalitie se angajeaza sa duca pana la capat toate legile asumate pana la finele acestui an”

Intrebat de jurnalisti daca PD-L ii va retrage sprijinul Robertei Anastase, Videanu a declarat ca presedintele Camerei Deputatilor nu este in momentul de fata prioritatea Romaniei.

„Constatam ca mass media a cazut in plasa Opozitiei. Prioritatile sunt legile pe care le avem de adoptat si nu Roberta Anastase este in momentul de fata prioritatea Romanei”

Basescu s-a intalnit  la Palatul Cotroceni cu Boc, Anastase, Videanu si Blaga dupa ce la pranz a cerut in Parlament un „moratoriu” asupra bataliei politice care sa permita deblocarea activităţii Parlamentului.

Sper ca partidele din opozitie sa nu faca pasul inapoi.

As vrea sa stiu si parerea lor: Vania, Pro AtitudineIoan SorinDale de cultură, Natasa, Link-PingGabriela Savitsky, Zina-Lecturi, Dispecer, Costi, Dan Voiculescu, Victor Ponta, Matilda, Chat Noir, Cristian Lisandru, Elisa, Theodora MarinescuDragon, Atitudini, Caius, Cristian Dima, Atitudini, Razvan, Orfiv, Ana Usca, Starea Natiunii, Basarica, Supravietuitor,  Plano 10, Corina Cretu, Alex MaziluPopa Teapa, Onu, Bibliotecaru, Teo Negură

12 gânduri despre „Basescu este pesimist si nu renunta la Anastase

  1. De schimbat pe Anastase nu o schimba. Daca va da opozitia inapoi sa nu chiar ca nu ma pot pronunta. Inclin sa cred ca nu, dar cine stie. In ultima vreme atat Antonescu cat si Ponta mi se par din ce in ce mai dezaxati. Zici ca sunt in campanie electorala iar basescu nu pare sa mai existe. Sunt doar ei care se bat pentru putere

    1. @Basarica
      Si eu am avut impresia ca liderii opozitiei sunt in campanie electorala… mai mult Crin… Ponta mi s-a parut ca se mai abtine de la raspunsuri. 😦

  2. Pingback: Serbarea | Caius

Lasă un comentariu