Opozitia mai cauta 4 voturi – Deputatii PSD vor picheta sediul Parchetului ICCJ

Update:  Opozitia  mai cauta 4 voturi pentru votul de maine

HAI CA SE POATE!!!!!!

Victor Ponta a declarat ca opozitia mai are nevoie de  4 voturi ca motiunea de cenzura sa treaca:

„As dori sa anunt ca azi (marti – n.red.) am continuat discutiile cu parlamentari independenti si in acest moment avem din partea lor promisiuni ferme ca vor vota motiunea. In acest moment ne lipsesc patru voturi.
Fac apel catre parlamentarii Puterii sa refuze statutul de oi pazite si inchise in banci de Udrea, Oprea, Borbely, si de cei care au in mana, banii si puterea, sa refuze acest statut si sa se comporte maine (miercuri – n.red.) ca niste oameni care au putina personalitate si responsabilitate, iar cele patru voturi care ne lipsesc azi sa vina de la niste oameni, nu de la niste oi inchise intr-un staul si pazite de Udrea, Oprea si Borbely”

Este in interesul Romaniei sa cada acest Guvern si de aceea sper ca vor fi parlamentari ai Puterii care nu vor tine cont de „Ordinul Oaia”, asa numim noi interdictia de a participa la vot. De exemplu, senatorul de la Gorj care ne-a spus ca voteaza motiunea, i-au dat sefia PD-L Gorj. Dupa ce nu voteaza o sa fie dat jos si tot Mantog o sa ramana. Cu cei de la UDMR ne vedem azi dupa amiaza (marti – n.red.). Nu le-am facut promisiuni. Am spus doar ca cei care vor vota motiunea de cenzura sunt partenerii nostri. De exemplu un parlamentar de la UNPR a negociat si cu noi si cu PD-L. Ne-a spus ca voteaza motiunea daca il punem viitor ministru al Agriculturii. Cum adica sa dam functii de ministri ca sa voteze motiunea de cenzura? Eu cred ca sa fii ministru trebuie sa ai si putina morala”

Victor Ponta, presedintele PSD a declarat ca pe 1 noiembrie deputatii partidului vor picheta  sediul Parchetului ICCJ si vor  solicita să fie audiati in privinta plangerii penale pe care au făcut-o impotriva presedintelui Camerei, Roberta Anastase.

Victor Ponta a acuzat faptul ca Parchetul ICCJ nu a intocmit nici un act de cercetare in legătura cu plangerea penala pe care deputatii PSD au depus-o impotriva Robertei Anastase, acuzand-o de abuz in serviciu si fals la adoptarea Legii pensiilor.

„De lunea următoare vom merge toţi deputaţii PSD la Parchetul General şi nu vom pleca din faţa sediului Parchetului până când procurorii nu vor fi de acord să ne audieze ca martori la frauda comisă în Parlament de Roberta Anastase. Este inadmisibil că nu s-a făcut niciun act de cercetare, deşi a trecut o lună şi jumătate de când plângerea penală a fost introdusă de PSD, iar în acest timp preşedintele Traian Băsescu vorbeşte despre celeritatea justiţiei”

Presupun că-şi ocupă timpul cu dorinţe similare: Vania, Popa TeapaAliosa, Anca Florea, Basarica Alexandru Marin, Alianţa DrepteiAna UscaAugustin Rădescu, Mişcarea VioletSupravieţuitor, Simon, Chat Noir, Mirela Pete, Simion Teo Negură, Theodora Marinescu, Onu, Cristian Dima, VaniaBlack AngelCaiusCorina Creţu, Dan BradDispecer Blogosferă, ElisaFlavius Obeadă, Florin Crăciun, Gabriela SavitskyGeorge Valah, George Şerban, Lilick, Madi, Maria Barbu, Mario Ovidiu Oprea, MatildaMikaOana Stoica-Mujea, Pro AtitudineTransildania, Alex Mazilu, Caius, Consiliul Naţional al Blogosferei, , Sfinx, Nataşa, Orfiv, Ghilotina.

19 gânduri despre „Opozitia mai cauta 4 voturi – Deputatii PSD vor picheta sediul Parchetului ICCJ

  1. @ Tanya,
    Imi pare rău dar, zarurile au fost aruncate !
    „ Frica păzește bostănăria ” și ca atare ,Băsescu, Boc, Udrea și PDL de frica căderii de la putere calcă și pe cadavre . Folosind din plin același ipocrit scenariu , puterea a promis celor din arcul guvernamental că le rezolvă toate cerințele chiar contrare interesului național, numai și numai să voteze impotriva moțiunii spunându-le vorba de mult știută :cădem noi ,vă tragem și pe voi la fund și-apoi va fi rău de noi toți .Degeaba mai caută opoziția incă patru voturi că doamna Roberta știe să numere doar in favoarea puterii și-a PDL . Greșeala opoziției s-a consumat anul trecut când s-a lăsat păcălită de oamenii lui Băsescu .

  2. Toti parlamentarii caraseni au primit cate 7 mailuri….
    Iata raspunsul oferit de Valentin Rusu :

    Delivery Status Notification (Failure)
    Wednesday, October 27, 2010 10:58 AM
    From:
    “postmaster@cdep.ro”
    Add sender to Contacts
    To:
    sibilla_poesis@yahoo.com
    Message contains attachments
    2 Files (6KB) | Download All

    * Message001.txtMessage001.txt
    * Fw: MESAJ DIN CARAS SEVERIN – VOTATI CU POPORUL NU FACETI JOCURILE LUI BASESCU !!!.emlFw: MESAJ DIN CARAS SEVERIN – VOTATI CU POPORUL NU FACETI JOCURILE LUI BASESCU !!!.eml

    Antivirus Logo
    Virus detected
    File: Fw: MESAJ DIN CARAS SEVERIN – VOTATI CU POPORUL NU FACETI JOCURILE LUI BASESCU !!!.eml What’s this?
    This is an automatically generated Delivery Status Notification.

    Delivery to the following recipients failed.

    valentin.rusu@cdep.ro

    Forwarded Message: Fw: MESAJ DIN CARAS SEVERIN – VOTATI CU POPORUL NU FACETI JOCURILE LUI BASESCU !!!
    Fw: MESAJ DIN CARAS SEVERIN – VOTATI CU POPORUL NU FACETI JOCURILE LUI BASESCU !!!
    Wednesday, October 27, 2010 10:50 AM
    From:
    “Sibilla Poesis”
    To:
    valentin.rusu@cdep.ro

    — On Wed, 10/27/10, Sibilla Poesis wrote:

    From: Sibilla Poesis
    Subject: MESAJ DIN CARAS SEVERIN – VOTATI CU POPORUL NU FACETI JOCURILE LUI BASESCU !!!
    To: valentin.rusu@cdep.ro
    Date: Wednesday, October 27, 2010, 10:46 AM

    Lupt, rezist, sunt anti PDL-ist!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Jos Guvernul Muc cel Mic, Jos Basescu de nimic !!! Huuuoooo…
    VOTATI MOTIUNEA MAJORITARA,MOTIUNEA POPULARA !! REFUZATI DICTATURA DE PARTID IMPUSA DE TRAIAN BASESCU !!

    SUNTETI FRICOSI, SANTAJABILI , VA TEMETI DE BASESCU ??? CARASENII TREBUIE SAII REPREZENTATI NICIDECUM SA-L SERVITI PE BASESCU !!

    VOTATI MOTIUNEA !!! NU CONTINUATI SA VA MANIFESTATI IMPOTRIVA NATIEI,IMPOTRIVA POPORULUI !

    NIMIC NU RAMENE NEPEDEPSIT …

    VOTATI PENTRU POPOR NU IMPOTRIVA POPORULUI ! ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU ! AMIN !

    Va sa zica, lache Vali Rusu m-a virusat! Astfel trateaza ei carasenii ! Un fost ajutor de ospatar al carui singur merit e ca este finul ayatollahului Frunzaverde, alt tartor… Antivirusul a functionat !
    SUSTIN MOTIUNEA!!! DOAMNE AJUTA !!!

Lasă un comentariu